Word bekend in uw stad!

Dit is een voorbeeld gemeente bedrijfspagina! U kunt voor uw bedrijf een vergelijkbaar uniek bedrijfspagina laten maken. Neem vrijblijvend contact hierover met ons op.

Kunt u onderstaande met ja beantwoorden?

  1. Wilt u online groeien met uw bedrijf?
  2. Wilt u uw bereik bij uw specifieke doelgroep, lokaal/plaatselijk vergroten?
  3. En wilt u weten wat dat kan opleveren?

Wij hebben als enige Nederlandse zoekmachine marketingbureau een uniek netwerk aan ‘gemeentewebsites’. Laat voor 8,- per maand een unieke bedrijfspagina maken binnen uw gemeente.

Het belang van lokaal/plaatselijk goed online vindbaarheid

Goed online vindbaar zijn is hedendaags erg belangrijk. Ongeveer driekwart van de Nederlanders gebruikt Google. Zo wordt er gebruik gemaakt van de Google zoekmachine om bedrijfsinformatie, producten en/of diensten op te zoeken. Hoe goed online vindbaar en zichtbaar is uw bedrijf (ook met uw website) bij zoekmachines?
Uw eigen bedrijfspagina met 17 Googel ‘sleutelelementen’ voor online succes!

 

Wel eens gedacht om een Animatievideo of een uitleganimatie te laten maken? Effectief, doelgericht en nu tijdelijk voor 197,-!!

Het inzetten van video in uw contentstrategie is een zeer waardevolle zet. Video converteert namelijk veel beter dan enkel geschreven content. Het is een eenvoudige manier om het conversiepercentage op een website en/of landingspagina goed te laten stijgen.

Voor ieder nieuwe klant die bij ons een SEO dienst afneemt, mogen wij nu een complete 2D Animatiefilm aanbieden voor 197,-. Door scherp te onderhandelen met onze leverancier kunnen we de beste animatiefilm deal bieden. Zodat u alleen nog maar de SEO deal hoeft te kiezen die bij u past.

Opening Hours

Monday

09:00–18:00

Tuesday

09:00–18:00

Wednesday

09:00–18:00

Thursday

09:00–18:00

Friday

09:00–18:00

Saturday

09:00–17:00

Sunday

Gesloten

Extra mogelijkheid voor een notitie.

Our Useful Features & Services

Dienst en/of product 1

Beschrijving.

Dienst en/of product 2

Beschrijving

Dienst en/of product 3

Beschrijving