Aveda

Aveda

Aveda’s producten zijn ecologisch. Het zijn professionele haar- en huidproducten waardoor het u een trendy look geeft. In al haar aspecten is het een schoonheid door middel van exceptionele producten als bijvoorbeeld Hair Care en Skin Care.

De essentie van Aveda is het samenvoegen van pure planten- en bloemenextracten in hun Aveda schoonheidsproducten. Alle schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Aveda is zeker van haar producten. Aveda’s oplossingen en adviezen zijn zo sterk dat men ze Purescriptions™ kan noemen. Naast het feit dat Aveda gespecialiseerd is in Hair Care biedt men nog andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle. Ze zijn allemaal een voor een professioneel ontwikkeld en klinisch getest. Wat even zo belangrijk is, is het feit dat de producten vervaardigd zijn met meeste respect voor de aarde. Aveda heeft een zeer professioneel netwerk. De producten worden bijna in 7000 salons en spa’s wereldwijd gebruikt. Al deze professionals delen deze toewijding. Sinds de oprichting van Aveda in 1978 zijn de producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in harmonie met het leven.

Aveda webshop

In de Aveda webshop van Le Mage zult u het gehele assortiment Aveda producten kunnen bestellen, waaronder haarverzorging, huidverzorging, lichaamsverzorging, make-up en nog veel meer.

Wij hebben de scherpste prijzen en daarnaast bezorging wij gratis binnen Nederland. De Aveda (haar) producten zijn, naast dat ze u een trendy look geven, ook nog eens ecologisch verantwoord. Onze Aveda haarverzorging is professioneel ontwikkeld en klinisch getest. De Aveda producten voeden uw haar en laten het glanzen als nooit tevoren.

Aveda producten

Ook een mooie huid begint met Aveda huidverzorging. Aveda combineert de kracht van planten met eeuwenoude Ayurvedische wijsheden en moderne techniek. In de verschillende webshops op internet vindt u Aveda huidverzorging die geschikt is voor alle verschillende huidtypen. Dus zowel voor een droge als een gevoelige huid kunt u bij ons terecht. Heeft u vette huid en/of haar. En wilt u graag van uw vette haar, en onrustige huid af? Wij hebben ook hiervoor verschillende producten in onze Aveda webshop.

Iedereen neemt op den duur een lifestyle aan. Hiermee wordt een bepaalde levensstijl bedoeld waarnaar men zich ook gaat gedragen, zowel innerlijk als uiterlijk. Daarom heeft Aveda ook zoveel verschillende lifestyle producten, zoals producten voor in bad, kalmerende thee en diverse kaarsen en lekker ruikende therapeutisch werkende aroma’s.

Om nog meer accent te leggen op de meest mooie aspecten van het gezicht, gebruiken veel vrouwen make-up. Bij Aveda hebben we natuurlijke make-up voor het hele gezicht, zoals de ogen, de lippen en de wangen. Ook leuk zijn de speciale make-uppakketten van Aveda samengesteld door de webshop eigenaren, waarbij gekeken wordt naar de kleur van uw ogen en haren.